Velkommen besøkende!

  •  Fast fraktpris kr 39,-
  •  Gratis frakt ved kjøp over kr 500,-
  •  Rask levering

Om Oss

Velkommen til Lille Maja - barneklær på nett - prematurklær på nett

Vi har merker som MeMiniGullkorn DesignHust&ClaireCòndorKivatLivlyRAPBisgaardLiewood, LillelamLilleba WheatNomaLittle Hedonist osv.

Vi er en familiebedrift bestående av Maren og Marianne som til daglig driver nettbutikken Lille Maja med barneklær i alderen 0-6 år. Maren´s barn Melody og Emilian, er våre egne lille fotomodeller. Mormor strikker myke, deilige kuvøsetepper, og i tillegg har vi god hjelp av «mennene våre» som blant annet i flere år har leverert varer på døren eller i postkassen til kunder i Stavanger-området.

Det hele startet med at vi oppdaget at det var lite prematurtøy å få tak i. Spesielt dersom en skulle ta hensyn til premature barns behov for funksjonalitet og deres sarte babyhud. Derfor ble et av satsingsområdene prematurklær - i tillegg til barneklær. Som liten jente kalte Maren seg «Maja» - og da vi også er opptatt av de minste barna - ble navnet «Lille Maja - for de aller minste».

Nå har vi flyttet hele vårt lager til Allservice AS i Stavanger hvor det er fantastiske folk som hjelper oss med å pakker og sende alle bestillinger som kommer fra dere snille kunder. De som bor i Stavanger området kan nå velge å hente bestillinger selv på vårt lager.

Vårt mål er å kunne tilby barneklær av god kvalitet, yte kunder god service og rask levering.

 

Velkommen til Lille Maja.no  
Velkommen til en hyggelig handel hos Lille Maja, nettbutikken som har fokus på de aller minste!

Lille Maja

Gauselstubben 2A

4032 Stavanger

Maren: 98 47 43 66

Marianne: 40 45 71 61

Email: post@lillemaja.no

Org.nr: 996046559 MVA

Kontonr: 3260 38 72273