Nyttig informasjon

Nyttig informasjon

Bestilling av varer

Når bestillingen er registrert mottar du en ordrebekreftelse på din oppgitte mail-adresse, husk å sjekke i søppelposten, det kan hende bekreftelsen har havnet der hvis du ikke finner den i innboksen. Vi pakker og sender bestillingene så fort som vi bare kan, ofte blir de sendt samme dag som bestillingen blir registrert. Haster det anbefaler vi at du tar kontakt med oss på e-post, da kan vi prioritere din bestilling. Kunder i Stavanger området kan velge å hente bestillingen selv på vårt lager, da får du hentemelding når bestillingen er klar.

Dersom du ønsker å motta vårt nyhetsbrev, kan du melde deg på dette når du legger inn bestilling hos oss.

Ved bestilling av varer har du mulighet for å velge en annen leveringsadresse enn den adressen som du registrerer når du oppretter brukerkonto hos Lille Maja. Dette kan være aktuelt dersom du for eksempel skal gi bort en gave, så kan vi sende den direkte til den heldige mottakeren. 

Betaling og levering

Lille Maja kan nå tilby betaling de enkle og raske betalingsløsningene Vipps, Klarna Faktura eller Delbetaling. 

Følg Vipps og Klarnas veiledning gjennom handleprosessen, eller ta kontakt med oss dersom det er noe uklart eller om det er noe som vi kan hjelpe med.

Postens leveringstid er vanligvis 1-3 dager. Vi sender varer fra mandag til fredag.

Vi sender bestillingene med Bring sin leveringsmetode Pakke i Postkassen og Klimanøytral Servicepakke (med sporing). Hvis du velger Pakke i Postkassen, og pakken er for stor for postkassen vil den automatisk bli sendt til nærmeste postkontor, da får du hentemelding når den kan hentes.

Returrett

I følge lov om angrefrist har du som kunde rett til å bytte eller returnere varer innen 14 dager etter at du mottok dem – under forutsetning av at varen er i samme stand som da den ble sendt ut, altså ikke brukt, vasket, skadet eller annet. Du vil da få tilbake pengene du har betalt for varene. Ved bruk av angrefristen gjennom internetthandel, skal kostnad for returporto bæres av kjøper.

Vil du bytte eller returnere en vare må du fylle ut og legge ved et angrerettskjema i forsendelsen som returneres til Lille Maja. Angrerettskjema følger med i pakken din. Avsender er ansvarlig for transportrisikoen. Vær oppmerksom på at ved bytting av varer er det kjøper som bærer kostnad for porto. OBS! Salgsvarer byttes ikke.

Priser og avgifter i Norge.

Alle priser som er oppgitt er inklusive  moms.

Det tas forbehold om at en vare kan være utsolgt uten at det fremgår i nettbutikken. Du vil da bli kontaktet omgående på din oppgitte kontaktinformasjon.

Frakt: Pakke i Postkassen kr 69,-

Klimanøytral Servicepakke kr 99,-

Velkommen til en hyggelig handel!

Bare send oss en mail til post@lillemaja.no hvis det er noe du lurer på.

Føl oss gjerne på Facebook og Instagram.