Om Oss


Om Oss

Velkommen til Lille Maja - barneklær på nett - prematurklær på nett

Vi har merker som MeMiniGullkorn Design, Hummel, Joha, MarMarHust&ClaireCòndor, HuttelihutKivatLiewood, LillelamLilleba WheatNoma osv.

Vi er en familiebedrift bestående av Maren og Marianne som til daglig driver nettbutikken Lille Maja med barneklær i alderen 0-8 år. Maren´s barn Melody og Emilian, er våre egne lille fotomodeller. Mormor strikker myke, deilige kuvøsetepper, og i tillegg har vi hatt god hjelp av «mennene våre» som blant annet i flere år har leverte bestillinger på døren eller i postkassen til kunder i Stavanger-området, før vi flyttet lageret vårt til Allservice AS i Stavanger. Det er nå de som pakker og sender alle bestillingene våre, de er utrolig flinke og behjelpelige, og vi er veldig heldige som har de med på laget vårt. Nå kan kunder i Stavanger området velge å hente bestillinger selv på vårt lager som holder til i Auglendsdalen 77.

Det hele startet med at vi oppdaget at det var lite prematurtøy å få tak i. Spesielt dersom en skulle ta hensyn til premature barns behov for funksjonalitet og deres sarte babyhud. Derfor ble et av satsingsområdene prematurklær - i tillegg til barneklær. Som liten jente kalte Maren seg «Maja» - og da vi også er opptatt av de minste barna - ble navnet «Lille Maja - for de aller minste».

Vårt mål er å kunne tilby barneklær av god kvalitet, yte kunder god service og rask levering.

Velkommen til en hyggelig handel hos Lille Maja, nettbutikken som har fokus på de aller minste!

 

Lille Maja

Auglandsdalen 77

4017 Stavanger

Email: post@lillemaja.no

Maren: 98 47 43 66

Marianne: 40 45 71 61

Org.nr: 996046559 MVA